Let's Do It - Sens Civic

Asociația Sens Civic
Asociația Sens Civic
Du-te la conținut

Let's Do It

ASC
Dragul nostru DOER,
Avem vești excelente pentru tine! Ziua de Curățenie Națională ediția 2023 s-a încheiat cu rezultate remarcabile: tu ești unul din cei 207.196 de voluntari care au făcut România o țară mai curată și au strâns 217.303 saci cu deșeuri!
Un lucru care ne face foarte fericiți este prezența impresionantă a tinerilor în rândul voluntarilor Let’s Do It, Romania! Mai mult de jumătate din voluntarii noștri sunt elevi și studenți și ne bucurăm că oamenii care vor construi viitorul României sunt responsabili cu mediul și preocupați de dezvoltarea culturii voluntariatului.  E incredibil și îți mulțumim pentru sprijin și participare! You did it!
Această acțiune nu ar fi fost posibilă și fără partenerii instituționali care s-au alăturat Zilei de Curățenie Națională: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Administrația Națională “Apele Române”, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România. Vă mulțumim și ne bucurăm că ați susținut inițiativa noastră!
De asemenea, dorim să le mulțumim și partenerilor media, Știrile PROTV, VOYO și KISS FM, precum și companiilor care ne ajută să ducem misiunea Let’s Do It, Romania! mai departe: BCR, Cargus, Decathlon, CPI Property Group, FINO, Doraly, FCC Environment România S.R.L.
Mulțumiri speciale echipelor județene Let’s Do It, Romania! care au coordonat acțiunea de anul acesta. You’re all #DOERS!
La nivel mondial, World CleanUp Day a însemnat peste 197 de țări care au făcut curățenie pe 16 septembrie, cu aproximativ 20.000.000 de voluntari implicați, și numărul acestora continuă să crească.
Împreună am demonstrat că se poate să trăim într-o lume cu mai puține deșeuri! Sunt mândri că ați fost alături de noi! We did it!
Rezultate ZCN 2023 în România:
207.196 voluntari
217.303 saci cu deșeuri + 81,5 tone de deșeuri din construcții și demolări
1.168.015 kg de deșeuri colectate
41 de județe implicate împreună cu municipiul București
Sediul legal:
Piatra Neamț - B-dul N. Dăscălescu nr.11, bl. T3
+00 40 747 437 300
senscivic@gmail.com
Birou:
Piatra Neamț - str. Plevnei nr.3

Copyright Asociația Sens Civic

Asociația Sens Civic
Înapoi la cuprins