10887576_639588476168422_1961051655144684887_o

 

Au căzut mii de fulgi în tot județul, iarna e la ea acasă !

      Asociația Sens Civic lansează ineditul concurs de fotografie pentru amatori: “SELFIE PE ZĂPADĂ” !
Veniți cu cele mai bune fotografii selfie de iarnă pe care le aveți deja sau… ieșiți și le faceți ! Fiecare dintre voi decide ce fel de cadre vânează.
Dacă îți place să te plimbi prin locurile frumoase cu peisaje unice de iarnă din judeţul Neamţ şi ai vrea să arăţi tuturor ceea ce vizitezi tu, intră în campania noastră de promovare a judeţului Neamţ şi ai şansa să câştigi un premiu.
Asociaţia Sens Civic a făcut echipă cu: CozlaParc-Perla Invest, Pizzeria Il Campione, Chaplin’s Pub, Tequila Bowling Piatra Neamț si lanseaza astăzi concursul “Selfie pe zăpadă” !
   Evenimentul se va solda cu o expoziție virtuală de fotografii “selfie” la foișorul Voluntarilor din Parcul Central – Piatra Neamț, în data de 23 ianuarie 2015, ora 18:00 unde va avea loc și înmânarea premiilor.

    Primii trei clasați vor primi câte un voucher de consumație în valoare de 50 de lei la alegere între: Pizzeria Il Campione, Tequila Bowling sau Chaplin’s Pub și o plimbare dus-întors cu telegondola pentru două persoane.

      De asemnea, toate fotografiile care vor primi peste 100 de like-uri vor fi premiate cu o plimbare cu telegondola tot pentru două persoane.
ATENȚIE ! Vor exista și premii surpriză !
Tot ce trebuie să faci ca sa câștigi unul din premii este să respecţi urmatorii paşi:

1) Like paginii noastre de facebook ( dacă nu ai dat deja)http://www.facebook.com/Asociatia.Sens.Civic

2) Like paginii : https://www.facebook.com/pizzeriailcampionepiatraneamt?fref=ts

3) Like paginii : https://www.facebook.com/chaplinspubpiatraneamt?fref=ts3

4) Like paginii : https://www.facebook.com/Club.Tequila.Bowling?fref=ts

5) Like paginii: https://www.facebook.com/pages/COZLAPARC/227067344023871

6)Fă-ți un selfie intr-un loc din județul Neamt, având în spate un peisaj de iarnă și trimite-l, într-un mesaj pe pagina oficială a A.S.C până la data de 10.01.2015. http://www.facebook.com/Asociatia.Sens.Civic.
Nu uita să menționezi în mesaj numele tău și locația pe care o promovezi prin poza respectivă.
Noi vom posta fotografiile înscrise în concurs pe pagina evenimentului pe data de 11.01.2015 pentru ca participanții să le distribuie și să adune cât mai multe aprecieri.

–  Perioada de vot ( like-uri ) va fi începând cu 11 ianuarie 2015, până pe 18 ianuarie 2015.
 – Anunțarea câştigătorilor va avea loc pe data de 22 ianuarie 2015.

                                                                                          Mult succes!

Echipa Sens Civic

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.