Așa cum bine știți, nu trece vara fără ca Asociația Sens Civic să organizeze consacrata Recreație cu Sens Civic

Vă așteptăm alături de noi în următoarele doua săptămâni pline de activități și surprize frumoase pregătite cu mult entuziasm de voluntarii asociației noastre.

Pentru ca toate lucrurile să fie cât mai bine puse la punct, avem un program pe domenii pregătit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

SAPTAMANA 1:

Luni – Sport – atelier ( Promovam cat mai mult sportul in randul tinerilor asa ca va asteptam sa facem miscare impreuna )

Marti – Voluntariat – mini atelier (pentru cei mai mici de 14 ani)
– atelier (pentru cei mai mari de 14 ani Voluntarii v-au pregatit la acest atelier jocuri interactive, discutii despre voluntariat si multe alte surprize.)

Miercuri – Artă și cultură – mini atelier ( Aici copilașii vor învăța alături de voluntari cum să fie mici artiști, cum să își descopere talentele nebănuite și să se distreze într-un grup prietenos)
– atelier de improvizație

Joi – Dezvoltare personala – atelier ( Foarte multe surprize la acest atelier așa că așteptăm să fiți prezenți)

Vineri – Fun – mini atelier
– atelier ( În Seara Șardelor, vă propunem câteva jocuri ce vă vor testa abilitățile mimice, cât și spontaneitatea. Am pregătit jocuri precum mima, Filozofii, Scena adjectivelor si multe altele.)

SAPTAMANA 2:

Luni – Sport – atelier ( Un antrenament ca la carte pentru început, iar daca tot e mai răcoare dupa amiaza un meci de fotbal sau baschet e binevenit)

Marti – Voluntariat – mini atelier
– atelier

Miercuri – Artă și cultura – mini atelier ( imbinam joaca, creativitatea si voia buna)
– atelier ( Seara Cartilor este pregatita de voluntari la acest atelier, asa ca va rugam sa va aduceti cartile preferate pentru ca ce se va intampla va fi de poveste sau de povestit 😉 si bineînțeles un nou proiect adus pentru prima oara in atenția voastra de catre voluntarii ASC si anume Little Free Library: o mica biblioteca in parc unde oamenii vor lasa cartile pe care nu le mai citesc si vor imprumuta altele. In cazul in care doriti sa pastrati o carte va trebui sa oferiti in schimb alta. )

Joi – Dezvoltare personala – atelier

Vineri – Fun – mini atelier
– atelier (Va propunem o seara de film in care sa va relaxati alaturi de noi urmarind scurtmetraje si lungmetraje de succes. Locatia va fi dezvaluita in curand. )

După cum bine v-ați dat seama mini atelierele se adreseaza copiilor cu varste mai mici de 14 ani, iar atelierele se adreseaza copiilor mai mari de 14 ani

MINI ATELIERELE VOR INCEPE IN FIECARE ZI DE LA ORA 10
ATELIERELE VOR INCEPE IN FIECARE ZI DE LA ORA 16

Vă vom oferi mai multe delatii pe parcurs, dacă aveți întrebări, voluntarii asociației Sens Civic vă stau la dispoziție.

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.