Către Biroul Organizaţiei Judeţene

 

În contextul apropierii alegerilor parlamentare ce vor avea loc în data de 9 decembrie 2012, Asociaţia SENS CIVIC îşi propune să realizeze o prezentare obiectivă şi echidistantă a candidaţilor înscrişi în cursa electorală în judeţul Neamţ.

Asociaţia va realiza o campanie de responsabilizare civica al carei obiectiv este motivarea tinerilor în scopul exercitării dreptului de vot. Considerând că activităţile pe care le vom desfasura, vor avea un impact pozitiv în special asupra tinerilor dar şi asupra opiniei publice, revenim cu rugămintea de a ne furniza următoarele informaţii despre fiecare dintre candidaţii (în colegiile din Neamţ) ai formaţiunii politice pe care o reprezentaţi:

–         Pagina oficială a partidului/aliantei (site, blog, facebook, twitter) precum şi informaţii despre programul politic

–         CV – care să cuprindă pe lângă informaţiile legate de studii, experienţă şi abilităţi, o prezentare a activităţii politice a candidatului

–         Pagina oficială a candidatului (site, blog, facebook, twitter) precum şi programul politic / angajamentele candidatului

–         Date de contact, program de audienţe

–         Orice alte informaţii sau documente pe care le consideraţi importante

 

Scopul campaniei este de a scoate cat mai multi tineri si nu numai la vot si de a propune alegatorilor un vot rational, bazat pe informatii corecte şi pe argumente, realizand şi promovand în acest un site echidistant care să le ofere cetăţenilor posibilitatea de a beneficia, pe parcursul campaniei electorale, de o sursă de informare corectă, obiectivă şi accesibilă asupra tuturor candidaţilor.

Vă rugăm să ne trimiteţi, în format electronic, informaţiile solicitate, până la începerea campaniei electorale. Subliniem totuşi că, având în vedere numărul mare de candidaţi şi timpul relativ scurt rămas la dispoziţie, este recomadabil ca răspunsul dumneavoastră să fie cât mai rapid.

 

Cu stimă,

Andrei Carabelea

Preşedinte Asociaţia SENS CIVIC

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.