Echipa

Asociaţia SENS CIVIC, a fost înfiinţată în luna martie 2012, de un grup de tineri entuziasti, optimişti şi bineinteinţionaţi care am hotărât să ne implicăm în acest proiect ambiţios din convingerea că totul ţine de atitudine şi că putem, vrem şi trebuie să participăm la identificarea şi corectarea problemelor comunităţii în care trăim!
***
Acum un an, după multă premeditare, cu mult entuziasm, din dorinţa de a face mai mult decât doar să ne dăm cu parerea, am înfiinţat alături de oameni în care am deplină încredere, Asociaţia SENS CIVIC. A fost un an plin de acţiuni interesante, de provocări, de sacrificii, de inspiraţie şi transpiraţie deopotrivă. Am realizat acţiuni pretenţioanse cu bugete extrem de limitate. Suntem mândri de succesele obţinute iar din eşecuri am tras învăţămintele necesare. Echipa este acum mai numeroasă decât cea alături de care am început şi asta arată că ţelurile şi idealurile în care credem sunt împărtăşite şi de alţii. Pentru anul care urmează, avem avantajul experienţei acumultate, avem puterea de a ne îmbunătăţi performanţele, avem inteligenţa de a plănui, avem ambiţia de a ne autodepăşi, dar în mod cert avem datoria de a continua. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături, ne-au susţinut, ne-au urmărit sau ne-au apreciat! 
***
 Gabriel Cojocariu – coordonator proiecte
Sunt o persoană optimistă, deschisă, entuziastă, însă ceea ce mă diferenţiază de alţi oameni este faptul că am reuşit să trezesc în conştiinţa mea nevoia de o schimbare în responsabilizarea socială a oamenilor şi companiilor, pentru asta am inţeles că trebuie să fac ceva atât in privinţa mea cît şi a celor din jur implicîndu-mă in asociaţia Sens Civic şi în Let’s Do It Romania!
***
Lucian Grigorescu – coordonator județul Iași
Tânăr profesor de limba engleză sunt încrezător că drumul României poate fi unul mai bun. Asta, însă, dacă înţelegem cât mai mulţi că acest lucru ar putea fi doar consecinţa unui efort colectiv. Cred că Romania este o ţară abandonată de mulţi dintre cetăţenii ei, abandonul exprimandu-se cel mai adesea prin indiferenţă: faţă de aproape, faţă de comunitate, faţă de îndatoriri, Asociaţia Sens Civic mi-a dat aceasta şansă de a-mi pune în valoare planurile, ideile şi experienţa în beneficiul comunităţii.
***
Irina Raica – responsabil PR
iri
„De curând am descoperit niște tineri frumoși, cu drag de viață și de ceilalți. Văzut, plăcut, decis să mă alătur lor, celor care încearcă să facă voluntariat aici, pe plan local, într-o țară de care suntem uneori nemulțumți (deși ea săraca și draga de ea, n-are nicio vină) și nu doar ca invitat într-un proiect sau colaborator profesional ci pur și simplu pășind alături de ei, umăr la umăr. Asociația Sens Civic (căci despre ea este vorba) se numără printre puținele (dar nu singura) de la noi care fac lucruri și adună împreună oameni. Cei care o formează sunt tineri, inimoși, entuziaști…așa cum îi șade bine unui voluntar. Mulți dintre ei încă își caută un drum în viață, visează să-și construiască o carieră sau pur și simplu, cum spunea Antonio, citez: “ vreau să-i demonstrez mamei ca nu sunt un puturos!” Sincer, m-aș bucura să fie mai multi ca el, adica tineri care vor “să demonstreze ceva”. Și ei au facut-o.” De când am scris asta pe blogul personal au trecut 6 luni si multe momente frumoase. Iar experiența continuă…
***
Ionuț Iulian Fuioagă – responsabil Departament Protecția Mediului
Fuioaga Ionut-Iulian
Inginer silvic, sunt membru activ în Asociația ,,Sens Civic” încă din prima zi a existenței acesteia. Nu-mi place să mă caracterizez, însă cei din jur spun că sunt o persoană inimoasă, educată și cu mult bun simț. Am participat la aproape toate acțiunile și evenimentele acestui ONG si consider că prin experiența și personalitatea mea pot contribui la o creștere frumoasă și meritată a echipei ASC!
***
Bogdan Voicu – responsabil proiecte educative
bogdan voicu
Pentru descrierea mea este de ajuns un singur cuvânt: „voluntar”. Personal îmi place să-mi ofer ajutorul, dacă îmi stă în putere, celor care îl solicită.
***
Tudor Vasiliu – membru
Tânăr entuziast, tind mereu spre a inova şi a desluşi tainele leadershipului. Carismatic şi cu un spirit ludic aparte, leg cu succes relaţii armonioase cu cei din jur, networkingul fiind prioritar pentru mine. Sunt determinat să iniţiez o afacere de succes în domeniul social. Alături de echipa din Asociaţia Sens Civic, am convingerea că vom inova şi vom redimensiona spiritul civic în rândul tinerilor.
***
Anna Holotă – membru
ana holotă
Mă numesc Anamaria Holotă, sunt elevă la Colegiul Naţional “Calistrat Hogaş”. Activez în cadrul Asociaţiei Sens Civic începând din vara anului 2013. Prin voluntariat încerc să mă implic în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea şi cred că aşa cum spune sloganul Asociaţiei, mi-am găsit sensul, implicându-mă civic.
***
Andreea Chelaru– membru
andreea chelaru
Numele meu este Chelaru Andreea şi sunt elevă la Colegiul Naţional de Informatică. Sunt voluntară în Asociaţie din vara anului 2013 fiind atrasă de proiectele pe care ceilalţi voluntari le organizau. Sunt o fire sociabilă, prietenoasă, veselă, optimistă, îmi place să învăţ în fiecare zi ceva nou, să cercetez, să ajut şi să mă implic civic!
***
Roxana Gavril – membru
roxana gavrila
Mă numesc Gavril Dumitrița Roxana și sunt voluntară la A.S.C. dar și la Asociația Riana. Am descoperit, în ambele organizații, cât de simplu este să oferi o mână de ajutor celorlalți și să îți exersezi spiritul civic și o atitudine pozitivă. 
***
Simona Sîrbu – membru
simona sirbu
Mă numesc Simona Sîrbu și sunt elevă la Colegiul Național ”Gheorghe Asachi”. Pentru mine voluntariatul a însemnat întodeauna schimbare și acesta este și motivul pentru care m-am alaturat echipei din cadrul Asociației Sens Civic: pentru a face o schimbare în cadrul societății în care trăim. Sunt o persoana sincera și deschisă, răbdătoare întodeauna lupt pentru lucrurile în care cred.
***
Andrei Tănăsescu – membru
andrei tănăsescu
***
Iuliana Talmaciu – membru
iuliana talmaciu
Mă numesc Tălmaciu Iuliana-Olivia și sunt elevă la Colegiul Național “Gheorghe Asachi”. Sunt o persoană optimistă, sinceră și ambițioasă iar implicarea mea în Asociație reprezintă o provocare continuă de a încerca sa fiu de folos și de a schimba ceva în atitudinea celor din jurul meu dar și o posibilitate pentru a-mi dezvolta abilitățile.
***
Vlad Albață – responsabil Departament IT
***
Bogdan Bădîngă – membru
Sunt membru al Asociatiei Sens Civic încă de la infiintare şi am activat cu plăcere iniţial ca voluntar. Participarea constantă şi necondiţionată în acţiunile desfăşurate au însemnat pentru mine nu doar cunoştiinţe noi şi experienţe interesante ci şi şansa de a descoperi un loc de muncă şi poate chiar o carieră. Iniţial scopul meu era să îmi demonstrez mie şi celorlalţi că putem face totul aşa cum se cuvine neavând nevoie de recompense, însă am reuşit să îmi depăşesc acest ţel demonstrând că lucrul bine făcut îşi găseşte întotdeauna recompensa potrivită. Sunt o fire ambitioasa şi îmi place să duc lucrurile la bun sfarsit. Mă bucur că fac parte din această echipă şi recomand şi altora să experimenteze voluntariatul, deoarece consider că este un lucru benefic indiferent de profesia pe care şi-o vor alege pe viitor.
***
Dana Vasiliu – membru