“Cumpără un mărţişor, bucură un puişor” – ediția a doua
Asociaţia Sens Civic împreuna cu Școlile ”Nicu Albu” și ”Elena Cuza” din Piatra Neamț organizează o campanie umanitară pentru strângerea de fonduri în beneficiul micuților din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Neamţ. Sâmbătă, 28 februarie și duminică, 1 martie 2015, între orele 12:00 – 17:00, la Foişorul Voluntarilor din Parcul Central din Piatra Neamţ, va fi organizată o expoziţie cu vânzare de mărtişoare şi felicitări unicat realizate de școlari din cele două unități de învățământ implicate în proiect. Evenimentul intitulat “Cumpără un mărţişor, bucură un puişor” se află la a doua ediție iar banii care se vor aduna în urma vânzării mărțișoarelor vor fi folosiți pentru cumpărarea de hrană, scutece și medicamente pentru copiii aflaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Neamţ. 
”Având în vedere că în această perioadă a anului majoritatea oamenilor își îndreaptă atenția și cumpără astfel de simboluri care anunță venirea primăverii – mărțisorul, venim cu propunerea de a da și un scop nobil acestui gest. Mărțișoarele sunt confecționate manual de mici artiști și vanzarea lor va reprezenta un mărțișor consistent pentru copiii pe care venirea primăverii îi găsește la Secția de Pediatrie. Felicităm copii care au realizat mărțișoarele pentru creativitate precum și pe coordonatorii lor și conducerile celor două școli implicate”, a declarat Ana Holota, coordonator de voluntari în cadrul Asociatiei Sens Civic.

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.