Astăzi, 21 ianuarie, fosta centrala termică 45, situată în spatele fostei Alimentare 28 din Piatra Neamț, a făcut primul pas în procesul de renovare și amenajare a viitorului centru de voluntariat: igienizarea.
Imobilul reprezenta, un un real pericol pentru locuitorii din zonă, în special pentru copiii care se joacă în apropiere, atât datorită stării de degradare a construcției și a posibilității de a se desprinde fragmente de tencuială sau cărămizi, precum și datorită focarului de infecție
Cu sprijinul Brantner, au fost strânse și preluate: cele aproximativ 80 de tone de gunoi (zece zontainere cu capacitatea de opt tone).
Ne asteptam ca pe viitor sa găsim mai multă susținere, să reușim să mobilizăm mai mulți voluntari și să implicăm mai mult locatarii din zona în acțiunile ce vor urma.

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.