5o de salariați Apa Serv alături de 40 de copii de la școala Nicu Albu din Piatra Neamț au mers pe malul stâng al lacului Bâtca Doamnei. La Targu Neamt actiunea s-a desfasurat pe malul Ozanei inspre Lunca, zona cetate(parc si padure) prin aportul celor 40 de participanti de la Clubul Copiilor,indrumati de d-na Sechesan,d-na Ionela Lungu si d-nul Director Gatlan, 40 de elevi de la Liceul ”Stefan cel Mare”  indrumati de Cezar Cojocariu si 50 de salariati Apa Serv. La Roman, pe malul stang al raului Moldova, au fost 10 salariati  Apa Serv si 50 de copii de la Liceul Sportiv indrumati de Simionescu Liliana. Copiii care au participat alaturi de Apa Serv la actiunea de ecologizare au primit manusi,saci menajeri si dulciuri.

Prin sustinerea acestei initiative, Apa Serv doreste sa creeze premisele unei continuitati in directia implicarii constante si vizibile in pastrarea unui mediu curat.

Va multumim!

Scris de

senscivic

Civic Sense Association is a NGO that empowers civic cohesion for citizens of Piatra Neamt in Romania. Part of our mission is to inform the citizens about their rights and duties and help them better understand the role of public institutions. Almost 8,000 people have been the direct beneficiaries of ours projects.