Wonder Dobreni - Sens Civic

Asociația Sens Civic
Asociația Sens Civic
Du-te la conținut

Wonder Dobreni

ASC
Dragi iubitori ai naturii și ai timpului de calitate petrecut în aer liber,
Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați nouă într-o misiune nobilă dedicată păstrării frumuseții naturii și creării unei oaze ecologice în inima comunității nemțene! Sunteți pasionați de petrecerea timpului în mijlocul naturii și doriți să vă implicați activ în protejarea ei? Atunci această invitație este pentru voi!
Grădina ecologică pe care o vom crea împreună nu este doar un spațiu verde obișnuit, ci un loc în care natura este celebrată și protejată. Vrem să transformăm un colț de teren aparent banal(dar situat pe o colină cu o panoramă de VIS) într-un paradis al biodiversității, un loc în care plantele native să înflorească, iar viețuitoarele să își găsească un adăpost sigur.
Dacă vă place să petreceți timp de calitate în mijlocul naturii, să vă bucurați de aerul curat și să vă conectați cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni, vă invităm cu căldură să ne alăturăm forțele pentru a face din această viziune o realitate.
Ne așteptăm la zile pline de acțiune, dar și de bucurie, în care vom săpa, vom planta, vom găsi soluții creative pentru a îmbunătăți spațiul și, mai presus de toate, vom fi împreună într-un mediu în care fiecare gest mic contribuie la un viitor mai bun pentru noi și pentru mediul înconjurător.
Detalii despre data, locația și programul acțiunilor  proiectului vor fi comunicate ulterior. Pentru a vă alătura acestei experiențe de voluntariat și pentru a contribui la crearea unei grădini ecologice de excepție, vă rugăm să ne confirmați dorința de participare prin completarea formularului din link-ul de mai jos.
Vă vom contacta cu mare bucurie!
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și pentru pasiunea voastră pentru natură! Haideți să facem din lumea noastră un loc mai verde și mai frumos împreună!
„Nu vă îndoiți niciodată că un grup mic de cetățeni conștiincioși și dedicați poate schimba lumea. Într-adevăr, este singurul lucru care s-a întâmplat vreodată.” Margaret Mead
Cu drag și entuziasm,
Echipa ASC
*Grădinăritul în aer liber ajută corpul să lupte împotriva bolilor
*Grădinăritul îți dă putere, îmbunătățește somnul și te ajută să menții o greutate optimă
*Grădinăritul poate ajuta memoria pe măsură ce înaintezi în vârstă
*Grădinăritul este un stimulent al bunei dispoziții
*Grădinăritul te calmează după evenimente stresante
*Grădinăritul este un instrument eficient de luptă cu viciile
*Grădinile comunitare favorizează  conexiunea umană
*Grădinăritul poate ajuta să gestionezi ecoanxietatea
Sediul legal:
Piatra Neamț - B-dul N. Dăscălescu nr.11, bl. T3
+00 40 747 437 300
senscivic@gmail.com
Birou:
Piatra Neamț - str. Plevnei nr.3

Copyright Asociația Sens Civic

Asociația Sens Civic
Înapoi la cuprins